Étrendkiegészítő

Az idült betegségek kialakulásában fontos szerepük van az oxigén szövetkárosító szabad gyökeinek. Minél magasabb ezeknek a szintje, annál nagyobb annak a valószínűsége, hogy az emberi szervezet szabadgyök-hatástalanító képessége kimerül. A szabad gyököket közömbösítő rendszer működése, hatékonysága egyszerűen és eredményesen javítható megfelelő étrend összeállításával.

 

Az elmúlt évtizedben számos tanulmány látott napvilágot a flavonoidok szerepéről, az emberi szervezetre gyakorolt hatásaikról, egészségvédő és betegségmegelőző tulajdonságaikról.

 

Kutatások leginkább a flavonoid antioxidánsok tulajdonságait vizsgálták. A flavonoidtartalmú étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása elősegítheti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek megelőzhetik különféle betegségek kialakulását, így az egészségvédelemben egyértelmű a szerepük.

 

A természetes anyagok hatékonyságuk és biztonságuk miatt a jövőben terápiás eszközökké válhatnak. A flavonoidok rendszeres fogyasztása segítheti a szervezet általános védekezőképességét, s megelőzheti különféle betegségek kialakulását.

Vásárlás

Vásárlói visszajelzés

„Duis id odio nunc. Ut sed ligula id urna gravida luctus. Pellentesque sit amet mi viverra, imperdiet lorem vitae, faucibus amet.”

Keress minket!

E-mail: info@ilzsu.hu
Telefon: +36 70 276-45-86